Servicii - Global Communications

:: CURSURI DE LIMBI STRAINE

Oferim cursuri pentru limbile : ENGLEZA, FRANCEZA, GERMANA, ITALIANA, SPANIOLA, RUSA , CHINEZA , ARABA ( nou ) precum si ROMANA PENTRU STRAINI .

In cadrul fiecareia din aceste limbi puteti alege:

  • Limbaj general
  • Limbaj specializat (pentru afaceri, tehnic, bancar, medical, etc)
  • Pregatire pentru examenele internationale: Cambridge, Toefl, IELTS, GRE, Dalf, Dele si altele
  • Ateliere de conversatie
:: TRADUCERI

GLOBAL COMMUNICATIONS   efectueaza traduceri generale si specializate  din si în limbile engleza, franceza, spaniola, germana, rusa si chineza. Traducerile pot fi efectuate în regim normal sau în regim de urgenta. Pentru comenzi mari oferim reduceri de pret semnificative.

:: ATELIERE DE CULTURA SI CIVILIZATIE

GLOBAL COMMUNICATIONS organizeaza, atât individual cât si pentru grupe, ateliere de cultura si civilizatie pentru culturile britanica / americana, franceza, spaniola/latin-americana, germana/austriaca, rusa si chineza. In cadrul acestor cursuri se vor face incursiuni în mentalitatea acestor spatii culturale, organizate cronologic, cu suport video si audio. Atelierele de cultura si civilizatie se vor sustine atât în limba spatiului cultural studiat cât si în limba româna (la cerere).

:: AUDIT DE LIMBI STRAINE

GLOBAL COMMUNICATIONS ofera audit de limbi straine companiilor care, în perspectiva integrarii României în Uniunea Europeana, doresc sa evalueze nivelul de cunostinte de limbi straine ale angajatilor lor, si, pe aceasta baza sa poata stabili necesarul lingvistic ce va trebui achizitionat în functie de profilul de activitate a fiecareia dintre aceste companii.

:: INTERPRETARIAT

GLOBAL COMMUNICATIONS ofera servicii de interpretariat simultan si consecutiv, precum si traduceri de conferinte atât în Bucuresti, cât si în alte orase ale tarii, la solicitarea clientilor. Aceste servicii sunt disponibile pentru vocabular general, specializat si foarte specializat. Onoram si comenzi în regim de urgenta .

:: METODOLOGIE

Metoda noastra se bazeaza pe comunicarea rapida si eficienta în limba straina pe care o studiati. Aceasta dezvolta în primul rând vorbirea si întelegerea, mergând dinspre conversatie înspre structurile de gramatica. Se va pune un accent deosebit pe aspectele lingvistice care vor necesita informatii si practica suplimentare pentru fiecare client în parte. Clientul este consultat de-a lungul cursului pentru a asigura concordanta între nevoile sale specifice si procesul de învatare.

Fie ca participati la un curs individual sau în cadrul unei grupe, noi concepem programe care cuprind scenarii specifice, simulari de conversatii telefonice, de conferinte, întâlniri de afaceri, interviuri de angajare, interviuri pentru examene internationale si altele.

Grupele de cursanti nu vor avea în componenta mai mult de 6-8 persoane pentru a întâmpina nevoile tuturor participantilor

* * *

 

 

 

Prezentare | Servicii | Portofoliu | Inscriere | Parteneri | Contact

Copyright © Global Communications, 2011