Portofoliu - Global Communications

:: GLOBAL COMMUNICATIONS In Bussines

GLOBAL COMMUNICATIONS este un cunoscut furnizor de cursuri pentru companii. Dumneavoastra veti lucra cu profesionisti care va vor consilia pentru a gasi varianta optima pentru cursul dumneavoastra. Oferim cursuri atât companiilor localizate în Bucuresti cât si celor din alte orase ale tarii.

:: PRINTRE CEI MAI IMPORTANTI CLIENTI AI NOSTRI SE NUMARA :

Ambasada Irlandei
Consulatul Irlandei
Fine Consulting
Inbod – Peru Coffee
Institutul National de Cercetari Textile si Pielarie
Institutul National de Metrologie
ECOIND
Mercury Research
Cromatic GNC
Wrigley
BRD Groupe Societe Generale
Wind soft
Procter & Gamble
OMNIS
R. I.  INVESTMENT GROUP
Senatul României
Focus Consulting
Lasting System
Hotelul Novotel– ACCOR GROUP
Directia Sanitar - Veterinara Bucuresti
Petrom
Pretext

Prestige Holding

Media all Agency

CROMATIC GNC

WINDSOFT

:: RECOMANDARI

"To whom it may concern ,

I write this letter with the greatest amount of appreciation possible for anyone I know.

My name is Rodica Doaga and I’m a postgraduate student at Institute of technology Tallaght, Department of Applied Science, Dublin, Ireland.
I began my collaboration with Global Communications from the first day of setting up.

I registered at the beginning for two courses: English, advanced class and French beginners class. During my collaboration I’ve appreciated the quality of classes through the professionalism and experience of the staff. I was impressed also by the advanced teaching methods compare to other companies on the market and by organizational background to allow the classes to be moved function of personal schedule.
Improving my knowledge considerably both in speaking and writing, I’ve decided to take up also a German course.
After few months I had the opportunity to take two interviews, one for a MSc and PhD in Ireland and another one for a job in USA. I passed successfully both interviews being congratulated also for my perfect speaking.

These interviews changed my life completely, a reason why I wholeheartedly recommend Global Communications for a professional collaboration partner."

Rodica Doaga
Chemist – Analyst Responsible INCD ECOIND Bucharest, Romania
Postgraduate Student IT Tallaght, Dublin, Ireland

_____________________

„ Cursurile specializate de limba engleza sustinute de echipa de traineri de la SC GLOBAL COMMUNICATIONS mi-au fost de un real folos in activitatea desfasurata in cadrul bancii BRD Group Societe Generale. „

Oana Lavinia Miron,
Manager IIS, BRD Group Societe Generale

_____________________

„GLOBAL COMMUNICATIONS a furnizat companiei noastre servicii prin care performantele angajatilor care au absolvit cursurile de limba engleza au crescut semnificativ”

Marian Miron,
Account Manager, SC Lasting System

_____________________

„SKYTEL SRL a colaborat cu Global Communications - Foreign Language Center in vederea perfectionarii cunostintelor de limba engleza a salariatilor nostrii in perioada 2003-2005. S-a dovedit o colaborarea cu beneficii notabile pentru angajatii nostrii, care au reusit sa-si imbogateasca cunostintele, conferindu-le mai multa incredere in cadrul conversatiilor in limba engleza si in general in tot ceea ce tine de corespondenta cu partenerii nostrii din strainatate.

Recomandam Global Communication – Foreign Language Center ca pe o organizatie cu oameni profesionisti, bine pregatiti, seriosi si cu multa daruire in sprijinul clientilor lor.

Constanta Alecse
Finance Manager – SKYTEL

_____________________

„În România, fără îndoială, limbile străine sunt din ce în mai mult folosite nu numai în administraţie, ci şi în domeniul afacerilor. Cred că Centrul Global Communications oferă oportunităţi pentru toţi cei ce doresc să înceapă sau să-şi perfecţioneze cunoştinţele de limbi străine, indiferent de vârstă şi accesibile pentru toate buzunarele. Este o alegere potrivită de la manageri, secretare, agenţi de vânzări şi alte persoane a căror activitate presupune utilizarea limbilor străine, precum funcţionari publici, persoane angajate în administraţia centrală, etc.

Cursurile oferite de Global Communications sunt deosebit de atractive prin spiritul tânăr şi deosebit de modern al metodei profesorilor, conversaţia alertă şi elevată pe teme diverse precum corespondenţa de afaceri, convorbiri telefonice specifice, noţiuni de comerţ internaţional, administraţie publică, politică, etc. Acest mod de însuşire a materiei asigură fiecăruia reuşita în domeniul său de activitate.”

Cecilia Rus
Consilier - Senatul României

_____________________

"GLOBAL COMMUNICATIONS - Centru de Limbi Straine este furnizorul nostru de cursuri de limbi straine, engleza si franceza. Lucram impreuna de aproape un an si il recomandam cu caldura pentru serviciile sale profesionale, munca devotata fata de studenti, progrese rapide si nu in ultimul rand, un partener de incredere . "

Felicia Dinca
Human Resources Manager – ACCOR HOTELS ROMANIA, Novotel Hotel, Bucharest

_____________________

"GLOBAL COMMUNICATIONS – Foreign Language Center is our provider of foreign language courses, English and French. We have been working together for almost one year and we heartily reccomend it for its professional services, dedicated work with the students, fast progress and last but not least, as a reliable partner . "

Felicia Dinca
Human Resources Manager – ACCOR HOTELS ROMANIA, Novotel Hotel, Bucharest

_____________________

"Metodele dinamice utilizate in activitatea Centrului de Limbi Straine Global Communications au ajutat personalul nostru sa dobândeasca rapid cunostintele necesare pentru limbile engleza, franceza, germana si rusa. Profesorii tineri, energici, au asigurat o buna desfasurare a cursurilor si au motivat eficient cursantii!

Global Communications este acum colaboratorul nostru permanent si pentru servicii de traducere si interpretariat. Va recomandam calduros ca pe un partener de încredere! "

Paulina Dragos
Human Resources Manager – CROMATIC GNC

_____________________

"SC. WIND SOFT GRUP S.R.L a colaborat cu Centrul de Limbi Straine Global Communications pe perioada 2006 - 2007 , acesta furnizand companiei noastre cursuri de limba engleza, limba franceza, limba rusa(nivel incepator si intermediar), limba romana pentru straini, precum si servicii de traducere si interpretariat.

Recomandam acest centru pentru metodele de lucru eficiente, seriozitate, promptitudine si adaptarea cursurilor la nevoile lingvistice specifice ale companiei noastre . "

Stefan Nedelus
Administrator – WIND SOFT GRUP

_____________________

"Societatea noastra a beneficiat de cursurile de limba engleza organizate de S.C Global Communications S.R.L incepand cu anul 2007.

Consideram ca aceste cursuri au fost sustinute la un nivel inalt de profesionalism si corespund nevoilor societatii noastre. Drept urmare, recomandam S.C Global Communicatios ca pe un excelent furnizor de servicii in domeniul cursurilor de limbi straine."

Gheorghe Daniel
Director General – Media All Agency

 

* * *

 

 

 

Prezentare | Servicii | Portofoliu | Inscriere | Parteneri | Contact

Copyright © Global Communications, 2011